Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم گفت: اغلب قوانین مصوب مجلس با همدیگر در تضاد هستند و حتی برخی از قوانین کلاً با «جهش تولید» مغایر است لذا اصلاح قوانین را جزو اولویت‌های مجلس یازدهم می‌دانیم. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، احمد محرم‌زاده در نخستین نشست خبری با خبرنگاران و فعالان فضای مجازی اهر و هریس که در باشگاه فرهنگیان اهر برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا آن‌طور که باید و شاید نتوانستیم در اجتماعات مردمی حضور داشته باشیم و این ویروس عملاً مانع از اجرای برخی برنامه‌هایمان شد لذا این جلسه اولین نشست با اصحاب رسانه اهر و هریس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که خبرنگاران و اصحاب رسانه همیشه در مظان اتهام هستند، افزود: حق نویسی و دفاع از حقوق مردم از رسالت‌های خبرنگاران بوده و حتی اگر هم تحت فشار باشند به قطع یقین می‌دانم باز از حق و حقوق مردم دفاع می‌کنید.

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم با ذکر اینکه مدیری که نتواند خواسته‌ها و انتظارات ما را در رابطه با خدمتگزاری به مردم برآورده کند لزومی به همکاری نمی‌بینیم، گفت: در کل باید شایسته‌سالاری در اولویت باشد، شاید کسی در ستاد محرم‌زاده کاری نکرده ولی اگر شایسته باشد چه ایرادی دارد از او استفاده کنیم؟

وی تصریح کرد: روال به گونه‌ای شده که برخی وادار می‌کنند که نماینده در هر اموری دخالت کند در حالی که وظیفه نماینده مجلس چیز دیگری است، بنده نیز اخیراً در نشست نمایندگان شمالغرب کشور مطرح کردم که اغلب قوانین مصوب مجلس با همدیگر در تضاد هستند و حتی برخی از قوانین کلاً با «جهش تولید» مغایر است لذا اصلاح قوانین را جزو اولویت‌های مجلس یازدهم می‌دانیم.

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم گفت: معتقدم در مجلس یازدهم باید بیشتر در موضوع نظارت تمرکز کنیم و در عین حال نفس‌مان را آلوده نکنیم. زمانی موفق خواهیم بود که مانع از هوای نفسمان شویم یعنی که اجازه ندهیم یک مدیر مجموعه یا نهادی بر نماینده غلبه کند.

وکیلی: منتخبان مجلس یازدهم بر روی لوایح و طرح‌های مجلس دهم کار کنندمنتخب مردم ورزقان در مجلس یازدهم: مردم به مجلس جدید برای کاهش بار مشکلات امید دارند

محرم‌زاده بابیان این‌که ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهری را با جدیت دنبال می‌کنیم، گفت: بقعه شیخ شهاب الدین اهری یکی از بزرگ‌ترین بناهای تاریخی استان و کشور است، بنا داریم تا قدم در راه ثبت جهانی این بقعه برداریم در حالی که تاکنون در این خصوص اقدامات قابل توجهی صورت نگرفته است.

وی تاکید کرد: اخیراً در دیدار با مدیران یکی از ادارات واقع در محوطه بقعه شیخ شهاب الدین اهری تاکید کردم که باید در راستای ثبت جهانی این مکان تاریخی، اداره خود را خارج کند چون در پیگیری این موضوع کاملاً مصمم هستم.

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری از جمله جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران و ورنی را ضروری دانست، گفت: جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران از جمله برنامه‌های فرهنگی منطقه ارسباران است و حتماً باید برای رشد و شکوفایی منطقه‌مان از برنامه‌های فرهنگی و هنری حمایت کنیم.

محرم‌زاده اضافه کرد: مجلس یازدهم بایستی از روزهای ابتدایی به فکر درآمد، معیشت و اقتصاد مردم باشد چراکه به عنوان مثال بیکاری جوانان از معضلات اصلی اهر و هریس است.

وی با تاکید بر این‌که پاسخ به اعتماد مردم در انتخابات را می‌توانیم با توجه و تلاش برای رفع مشکلات آنها بدهیم و این مهم جزو انتظارات مردم است، گفت: مردم در انتخابات مجلس یازدهم علی‌رغم تمامی مشکلات و مسائل در پای صندوق‌های رأی حاضر شدند تا در تعیین سرنوشت کشور سهیم باشند و از طرفی هم پاسخ یاوه‌گویی‌های دشمنان را بدهند، در این رابطه بایستی ما به عنوان نماینده مردم به اعتماد مردم پاسخ مثبتی همچون رفع مشکلات و معضلات دهیم.

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم گفت: تمرکزگرایی در گذشته باعث شده تا اغلب مناطق از حیث وجود زمینه‌های توسعه‌ای همانند صنعت محروم بماند و نباید انتظار داشت دولت در شرایط فعلی در شهرستان‌های محروم کارخانه یا واحد تولیدی و صنعتی ایجاد کند، به عبارتی اهر و هریس در زمانی که می‌توانست صاحب صنعت شود تمرکزگرایی در کلان‌شهرها مانع این امر شد.

محرم‌زاده با اشاره به این‌که بیکاری جوانان از معضلات اصلی خانواده‌های اهری و هریسی است، گفت: مهم‌ترین مشکل ما در اهر و هریس، درآمد کم، نبود تولید و بیکاری جوانان است در حالی که کسی منکر خدمات نظام جمهوری اسلامی نیست اما متاسفانه در مقایسه با نقاط دیگر کشور می‌توانیم بگوییم اهر و هریس محروم مانده است.

وی در ادامه اظهار کرد: قول‌هایی از مدیرعامل شرکت ملی مس ایران برای توسعه معادن اهر و هریس گرفته‌ام و معتقدم با استفاده از این زمینه‌ها می‌توانیم اشتغال برای جوانان ایجاد کنیم و همچنین قول‌هایی نیز برای فعال‌سازی معدن سوناجیل هریس گرفته‌ام که برای تحقق این وعده‌ها تا حصول نتیجه پیگیر خواهم بود.

نماینده منتخب مردم اهر و هریس در مجلس یازدهم بر لزوم پیگیری برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی در اهر تاکید کرد و افزود: دانشکده پرستاری اهر بعد از مدتی تعطیل و به کلی فراموش شده است اما ما به این دانشکده‌ها بسنده نمی‌کنیم بلکه پیش نیاز تمامی پیشرفت حوزه بهداشت و درمان اهر این است که دانشکده علوم پزشکی در این شهرستان راه اندازی شود که جزو مطالبات مردم است.

محرم‌زاده یادآور شد: اگر مسئولی تا دیروز مقابل محرم زاده بود و در مسیر مخالف من حرکت کرد اگر امروز برای مردم کار کند ما با آن مدیر یا مسئول اختلافی نداریم و به تمامی مدیران و مسئولان می‌گوییم همه باید در خدمت مردم باشیم.

وی در پایان با بیان اینکه ارتقاء فرمانداری اهر را به فرمانداری ویژه پیگیری می‌کنم، خاطرنشان کرد: من به شخصه به یاری همگان از جمله اصحاب رسانه نیاز دارم و عمیقاً اعلام می‌کنم هم مشتاق پیشنهادات و هم مشتاق انتقادات هستم.

انتهای پیام/126/ ع

 

R7887/P/S6,47/CT11 واژه های کاربردی مرتبط آذربایجان شرقی نمایندگان مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی نمایندگان مجلس آذربایجان شرقی نمایندگان مجلس مجلس یازدهم محرم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۴۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد.

به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی نوشت: تنها سه روز به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و قرار است تکلیف ۴۵ کرسی از ۲۷۰ کرسی باقی مانده مجلس در این دور از انتخابات مشخص شود. با برگزاری انتخابات در ۱۱ اسفند سال گذشته ، ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که پرونده انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بسته شده است ، در حالی که چنین نیست و هنوز ۲۲ حوزه انتخابیه است که یا فاقد نماینده برای مجلس دوازدهم هستند یا هنوز نتوانسته اند همه کرسی های نمایندگی حوزه انتخابیه خود را تکمیل کنند.نکته مهم اینکه از میان ۴۵ نماینده راه نیافته از این حوزه ها ، ۱۶ نماینده از آن پایتخت است که به جهت نقش سیاسی که همواره نماینده های تهران در مجلس داشته اند، دور دوم این انتخابات از اهمیت بسزایی برخورداراست.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت مجلس هم بالا خواهد بود و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

با این نگاه می توان گفت که دور دوم انتخابات مجلس که قرار است در جمعه این هفته ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با آغاز دهه «کرامت » برگزار می شود ، اهمیت زیادی دارد.

اما چه کسانی می‌توانند در دور دوم رای بدهند؟

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند کرد و همچنین کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.بنابراین فرصتی که در ۱۱ اسفند برای مشارکت همه مردم فراهم شده بود تا بتوانند از این حق خود استفاده کنند ، به راحتی در این دوره قابل تجدید نیست و صرفا افرادی که در دور اول انتخابات حضور داشتند مجازند برای تکمیل نمایندگان خود در آن حوزه انتخابیه که کسری نمایندگی دارند ، پای صندوق رای حاضر شوند.

چرا انتخابات دور دوم تهران مهم است؟

در انتخابات مرحله اول ملت ایران موفق شدند ۲۲۵ نماینده خود را شناسایی و انتخاب کرده و روانه مجلس کنند و در این مرحله که هنوز ۴۵ کرسی دیگر باقیمانده و این عددی قابل توجهی است ، از اهمیت زیادی برخوردار است. به ویژه اینکه بیش از یک سوم از این تعداد یعنی ۱۶ نماینده از آن تهران است .چند نکته در اهمیت حضور در دور دوم انتخابات تهران وجود دارد که تکلیف را بر شهروندان پایتخت نشین سنگین کرده است:

الف) درست است که از لحاظ رای دادن به مصوبات مجلس یا تحقیق و تفحص ها بین نماینده ای که در یک شهرستان با جمعیت ۱۰ هزار نفری انتخاب شده است با تهران ۱۰ میلیون نفری تفاوتی وجود ندارد اما نمی توان از این واقعیت غافل بود که نمایندگان تهرانی موتور محرک مجالس در ادوار گذشته بوده است و به نوعی وزن مجلس را با نمایندگان تهرانی آن می سنجیدند. حالا اگر نمایندگان جدید وارد شده در مجلس دوازدهم می خواهند این ریل را تغییر دهند بحثی نیست ولی درست یا غلط ، تاکنون چنین مبنایی عمل می شده است.

ب ) درست است که در دور دوم انتخابات میزان مشارکت همچون دور اول خیلی بر سر زبان ها نیست و دشمن هم از مشارکت پایین دور دوم نسبت به دور اول نتوانسته بهره بردای سوء داشته باشد ولی در باره انتخابات تهران این کاملا متفاوت است. به ویژه اینکه بیش از نیمی از نمایندگان پایتخت( ۱۶ نفر) هنوز به مجلس راه نیافته اند و میزان مشارکت پایین می تواند خوراک تبلیغاتی را برای رسانه های دشمن فراهم کند.

ج ) غالبا مردم و نخبگان جامعه ، نمایندگان تهران را نسبت به نمایندگان شهرستان ها سیاسی تر می بینند و این تنها مختص جامعه ما نیست و این نگاه در دیگر جوامع غربی و غیر غربی نیز وجود دارد. همیشه نمایندگان پایتخت ها افراد سیاسی و مطلع تر نسبت به ارتباطات درون حاکمیت هستند و از آنجا که ۱۶ نماینده از ۳۰ نماینده تهران در دور دوم قرار است به مجلس راه یابند ، اهمیت این دوره انتخابات تهران را مضاعف کرده است.

د ) خواسته یا ناخواسته تاکنون این نمایندگان پایتخت بودند که در مظان رئیس و هیات رئیسه مجلس قرار داشتند و هرچند نمایندگان جدید راه یافته در این دوره و جریان های سیاسی حامی آنها در بیرون مجلس مدعی هستند که در مجلس دوازدهم قصد دارند این قاعده را بهم زنند اما آنها نیز نیک می دانند همه ابزارهای تغییر در دست آنها نیست و این وزن ائتلاف های سیاسی است که تعیین کننده رئیس ، هیات رئیسه و حتی ریاست کمیسیون های مجلس است. بنابراین انتخاب ۱۶ نماینده تهران که ظرفیت هیات رئیسه و کمسیون های مجلس آینده را داشته باشند ، مهم است .با همین رویکرد است که انتخابات دور دوم تهران اهمیت فوق العاده پیدا می کند.

اما ۸ نکته راهبردی در اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس

نکات راهبردی اهمیت مشارکت مردم در این دور از انتخابات به این قرار است:

۱- سیره امامین انقلاب در همه دوره های انتخاباتی چه دور اول یا باقی مانده های آنها در دور دوم ، همواره مورد تاکید بوده است و این بزرگواران بر اهمیت مشارکت مردم و برگزاری انتخابات تاکید کرده‌اند. از منظر امامین انقلاب نه تنها جمهوریت ، بلکه اسلامیت نظام هم وابسته به انتخابات است.

۲- امسال که رهبر انقلاب شعار سال را به مردمی سازی اقتصاد اختصاص داده اند ، حضور خوب و معنادار مردم در دور دوم انتخابات به نوعی لبیک به پیام نوروزی رهبر انقلاب در عرصه مردمی سازی سیاسی در کنار مردمی سازی اقتصاد خواهد بود.

۳- انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

۴- مشارکت و حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

۵- با تکمیل همه کرسی های مجلس که با انتخابات دور دوم محقق خواهد شد ، شاهد مجلسی با نظارت هر چه قوی تر ، دقیق‌تر و سالم‌تر خواهیم بود و چنین مجلسی می‌تواند در اجرای قوانین و نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی موثرتر باشد.

۶- مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و اینکه نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد. ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

۷- حضور مردم در دور دوم با توجه به سرد بودن تنور انتخابات در این دوره که کاملا طبیعی است ، می‌تواند یک پیام بازدارنده در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، داشته باشد.

۸- مشارکت مردم، اعتماد عمومی را در جامعه افزایش می‌دهد. فضا که مثبت شود ظرفیت‌ها هم افزا می‌شود. البته مشارکت باید در همه سطوح اعم از تصمیم گیری، مطالبه گری، نظارت و اجرا دنبال شود. مردم باید مورد اعتماد قرار گیرند تا اعتماد کنند.

دیگر خبرها

  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟